Tüzifa rendelése: 

  tomasszenczi@gmail.com

  Tüzifa rendelése: 

  tomasszenczi@gmail.com

   +421 907 050 526 

  +421 905 786 270

   +421 907 050 526 

  +421 905 786 270

  Garantált mennyiségű tüzifa

  Csomagolásának köszönhetően Ön mindig azonos mennyiségű tüzifát vásárol nálunk. Így kitapasztalható, kiszámíthatóbb a fogyasztás. Nálunk nincs trükközés sem ámítás, hogy először kicsit többet aztán mindig kevesebbet kap a vevő…Nálunk a nagy csomag mindig ugyanolyan nagy marad.

  Na de mennyi van a csomagban???

  Ez az egyik leggyakoribb kérdés, melyet a kedves vásárlóink, utólag saját maguk meg is szokták válaszolni. A következő képpen: SOK! Több mint gondoltuk! Akik már vásároltak a Szenczi Wood csapatától hálós csomagolt tüzifát, kellemesen meglepődtek a minőség mellett a mennyiségtől is.

  Miért ilyen sok?

  A képen 1 csomag tüzifa van szétbontva.

  180 cm magas, 1900 literes hordóba töltjük – púpozva. Amennyi csak belefér. Továbbá minden egyes csomagban többször is eligazítjuk a tüzifát. Nemcsak azért, hogy biztonságos legyen a szállítás során, hanem azért is, hogy több fát adhassunk. Függőleges helyzetben tömörebben rakódik, mint egy autóra dobálva. Így valójában jóval több mint 2 űrméter ömlesztett tüzifa van benne. És persze hálóba csomagolva sokkal szárazabb.

  Győződjön meg a minőségről

  A hálós csomagolásnak köszönhetően Ön meggyőződhet a kályhakész tüzifa minőségéről. Még mielőtt kifizetné, kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb méretet, csomagot. Legyen az klasszikus 25, 33, 50 cm vagy egyedi méret. Kívánsága szerint apróbbra vagy vastagabbra hasítjuk.

  Szárazabb, mert ez a csomagolás Önnek dolgozik.
  Üzemünkben azonnal feldolgozzuk a beérkező minőségi rönkfát. S amíg a csomag vár a gazdájára, a téli tüzelő a hálónak és a szakszerű (fedett, de széljárta) tárolásnak köszönhetően egyenletesen tovább szárad. Így több meleget ad. 

  Nána, Madách u 17

  Hé-Pé:  07:00 – 15:30,

  Szo:  Zárva