Fejlesztések

Engedjék meg, hogy röviden bemutassuk családi vállalkozásunkat, melyet közösen vezetünk. A SOLUTIONS, Kft. több mint 10 éves erdőgazdálkodói tapasztalattal rendelkezik. 2013 óta üzemelteti a nánai fűrészüzemet (telephely: Madách utca 17, Nána).

Fő tevékenységünk a fenntartható erdőgazdálkodás és erdészeti szaktanácsadás, faipari termékek kereskedelme, fűrészáru gyártás valamint a lakossági tűzifa ellátás. A valódi fatermékek széles skáláját gyártjuk tapasztalt munkatársainkkal, szigorú gyártási fegyelem mellett. Igyekszünk környezetbarát, energia és nyersanyag takarékos módon fenntartható vállalkozást vezetni. Meggyőződésünk, hogy a vásárlói igények teljes körű kiszolgálása mellett a szülőföldünkön való boldogulás és munkahely teremtés a legfontosabb küldetésünk.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az elmúlt időszakban jelentős technológiai fejlesztéseket hajtottunk végre. Bővítettük a fűrészüzemi kapacitásunkat új, modern, energiatakarékos rönkhasító szalagfűrész beszerzésével. Létszámot is bővítettünk – új munkahelyeket teremtettünk.

A közel 20.000,- Eurós beruházás 100%-ban a Magyar Kormány támogatásával, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. finanszírozásában valósult meg. A „Külhoni fiatal magyar vállalkozások tevékenységének támogatása” című pályázati felhívásra benyújtott projektünk támogatást nyert (FMV-KP- 1-2016/3- 000356).

A fejlesztésnek köszönhetően kiváló minőségű épületfát, szélezett vagy szélezetlen fűrészárut kínálunk gyors határidőre, elérhető áron. Fő fafajaink a lucfenyő, jegenye és vörösfenyő. A minőségi keménylombosok közül főként a tölggyel dolgozunk, mert kiváló parkettaipari és bútoripari alapanyag. Továbbá szívesen feldolgozzuk az egyéb tájhonos fafajokat is.

Ezúton szeretnénk megköszönni tisztelt vásárlóinknak, partnereinknek és támogatóinknak a megtisztelő bizalmat. Nem utolsó sorban köszönjük beszállítóinknak, a kis erdőtulajdonosoknak, gazdaközösségeknek, hogy ellátnak a helyi nyersanyaggal és segítik a munkahelymegőrzést.

Üdvözlettel,

Szenczi Tamás

ügyvezető

+421 905 786 270

tomasszenczi@gmail.com

Szenczi Nándor

ügyintéző

+421 907 050 526

www.tuzifa.sk

Címünk:

SZENCZI WOOD, s.r.o.
Madách u. 17              943 60 Nána
Szlovákia

Épületfa:

SOLUTIONS, s.r.o.
+421 905 786 270
e-mail: tomasszenczi@gmail.com

Tűzifa:

+421 907 050 526
e-mail: tomasszenczi@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:   07:00 – 15:30
Szombat, Vasárnap: Zárva


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le akcióinkról.