Rólunk

 

Közel tíz éve ismerkedtem meg a faipari gyártással, technológiákkal és ami a legfontosabb a minőségi fatermékekkel. Látva milyen fantasztikus termékeket lehet előállítani ebből a csodálatos nyersanyagból tudatosult bennem a fa szeretete és meggyőződtem róla, hogy a fa mindig jó választás.

A minőségi fatermékek széles skálája segíti, megkönnyíti életünket, melegséget visz otthonunkba. Gondoljon csak bele egypár ”apró” dologba milyen fontosak is nekünk. Például: gyufa a tűz begyújtásához, fakanál a lecsó elkészítéséhez, vagy a vágódeszka a sonka szeleteléséhez és a finom ételhez tálalt tölgyfahordóban érlelt vörösbor. Életminőségünket emelik az otthonunkban megtalálható lakás kiegészítők, legyen az bútordarab, ajtó, ablak, valódi padló és faparketta, vagy a gyermekünk kedvenc fajátéka valamint a fényképét őrző képkeret. Otthonunk melegét biztosítja a minőségi tüzelő és a fejünk felett viharban is a védelmezi családunkat az erős tetőszerkezet. A természet kisebb-nagyobb csodái körülvesznek bennünket és örömet szereznek nap mint nap ugyanúgy mint a karácsonyi fenyő illata otthonunkban.

Cégünk erdőgazdálkodással, faipari termékek gyártásával, kereskedelmével foglalkozik. Azért mert hiszünk a fa termék varázsában. A fa szeretete és tisztelete ösztönzi csapatunkat, hogy a lehető legeslegjobbat nyújtsuk Önnek.

Minőség. Elérhetőség. Jó ár. Ez jár vevőnek. Ez jellemzi a Szenczi Wood-nál megvásárolható összes terméket. Legyen az hasított tüzifa, brikett vagy akár banálisnak tűnő gyújtós. Tapasztalat. Szakértelem. Szigorú gyártási fegyelem – ez pedig a munkatársainkat jellemzi.

Kérem, forduljon hozzánk bizalommal.

Tisztelettel,

Szenczi Tamás

00421 905 786 270
Szenczi Wood

Címünk:

SZENCZI WOOD, s.r.o.
Madách u. 17              943 60 Nána
Szlovákia

Épületfa:

SOLUTIONS, s.r.o.
+421 905 786 270
e-mail: tomasszenczi@gmail.com

Tűzifa:

+421 907 050 526
e-mail: tomasszenczi@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:   07:00 – 15:30
Szombat, Vasárnap: Zárva


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le akcióinkról.